sve u jednom

usluge

Sve naše usluge sklone su modifikacijama, i na vama je da zatražite ponudu i javite nam što vam je potrebno.

Web usluge Sve na webu

Web design, Izrada web stranica, Izrada web trgovina, Izrada mobilnih stranica, Programiranje poslovnih aplikacija, Izrada web i mobilnih igrica, Analiza i savjetovanje, Izrada i slanje newslettera.

Hosting Razni paketi

Hosting paketi za svačiji džep. Starter paket, Brončani paket, Srebrni paket, Zlatni paket, Fortis labor paket. Ili sami izaberite količinu prostora, bandwitha i broj domena koji vam je potreban.

Internet marketing Budite viđeni

PR za internetske medije, Community management (sve društvene mreže), Marketinški planovi, Izrada bannera i oglašavanje, Google Adwords i Facebook kampanje, Izrada i obrada promotivnih filmova...

Fortis Interactive Budućnost dodira

Dizajn i razvoj igara i interaktivnih i „user friendly“ aplikacija, Dizajn i razvoj unikatnih IT poslovnih rješenja, Izrada računovodstvenih aplikacija i sistema učinkovitije naplate, Razvoj aplikacija za sve mobilne platforme (Google play, iTunes, Windows...), Izrada sistema upozorenja...Izrada unikatnih aplikacija i softverskih rješenja.

GRAFIČKI DIZAJN Više od 1 000 riječi

Fortis labor u svojoj ponudi ima veliku ponudu unikatnih grafičkih rješenja. Branding, knjige standarda, izrade loga samo su neke od grafičkih komponenti kojima s bavimo. U ponudi također imamo i livery dizajn i oslikavanje vozila. Od standardne ponude izdvajamo još dizajn i izradu flyera, brošura, letaka, postera, majica, bannera...

Doktor Fortis Uklanja bol

Usluga doktor fortis je specifična jer naši tehničari izlaze na teren po dogovoru, i na licu mjesta dijagnosticiraju i otklanjaju sve softverske i hardverske probleme koje vaša računala imaju. Također nudimo i izradu ponuda za sve računalne komponente. Za više detalja o ostalim uslugama slobodno zatražite ponudu.

Što nas ljudi najčešće pitaju?

Razloga je mnogo, no da nabrojimo samo neke. Mladi smo i željni dokazivanja. Grizemo na svakom projektu! Radimo jako (fortis labor). Ako je neki projekt žuran, ne stajemo - završavali smo neke projekte i u roku od 24 sata. Cijene su nam jeftinije od konkurencije, jer imamo vlastite servere kod najvećeg europskog providera. Svakom klijentu pristupamo pojedinačno. Imamo 24-satnu podršku. Volimo to što radimo...To su neke od glavnih stvari po kojima smo različiti. Za više razloga, pošaljite upit.

Upravo zbog gore navedenih razloga. Niti jedan posao ili projekt nam nije težak, i sve odrađujemo sa smješkom. A, nije loše ni spomenuti da za svaki svoj projekt besplatno nudimo jednogodišnju garanciju, edukaciju za korištenje i 24/7 korisničku podršku.

Ok, to nije pitanje već komentar. Kao što smo napomenuli gore, izrada web stranica je samo jedna od "sto stvari" kojima se bavimo. Mi radimo moderne, pristupačne i pouzdane stranice u vrlo kratkom roku. Također nudimo i mnoštvo gore navedenih usluga, tako da na svaki vaš upit imamo spreman odgovor.

Smislimo projekt
Planiramo
Glasno mislimo
Jako radimo
Pogledamo rezultate
Uživamo

POSTAVKE

Svi naši programi detaljno su pripremljeni i programirani, ali što je najvažnije konačnom korisniku jednostavni su za korištenje.

RASPRAVA

Prilikom pristupanja novim projektima, unutar tvrtke vode se konstruktivne rasprave i "brainstorming" kako bi svaki projekt bio što bolji.

OMJER

Ono što je najvažnije svakom klijentu je da su cijene svih usluga fortis labora ispod tržišnih, a kvaliteta i unikatnost konačnog proizvoda zagarantirani.

VIDLJIVOST

Svi naši programi nude pojednostavljeno iskustvo za korisnika, te ujedno promoviraju Vaš brend najširoj mogućoj publici.

SPREMNOST

Nudimo širok spektar informatičkih usluga za tvrtke i pojedince. Nudimo Vam sve što računalo može „proizvesti“. Na vama je samo da pitate

PROGRAMI

Bez obzira na složenost programa, sve faze naših projekata su maksimalno jednostavne, razumljive i transparentne.