Nakon relativno zanimljivog popisa aplikacija koje poslovnim ljudima štede vrijeme, odlučili smo malo “podebljati” taj popis, pa donosimo još jednu listu besplatnih mobilnih aplikacija koje bi vam mogle pomoći u svakodnevnom poslovnom životu i u boljoj organizaciji i produktivnosti.

Happening

Pomoću aplikacije Happening pronalazite nadolazeća stručna događanja u vašem području (možete odabrati više područja i događaja). Nakon odabira, aplikacija će ih snimiti u vaš kalendar.

Xing

Xing je aplikacija koja se može koristiti za povezivanje profesionalnih poslovanja. Slično kao LinkedIn, Xing korisnici mogu pristupiti relevantnim poslovanjima i stručnim informacijama, te se povezivati s korisnicima sličnog interesa.

Aloqa

Aloqa je super aplikacija za putovanja. Putem GPS-a vašeg telefona, aplikacija locira gdje se nalazite i sugerira popularne aktivnosti, događanja pa čak i mjesta za ručanje koja su vam u blizini.

Meetup

Meetup aplikacija će vam pomoći da lako pronađete teme koje vas interesiraju i okupljaju s drugim korisnicima istog interesa.

Aboutourwork

Aboutourwork web aplikacija je društvena mreža za male tvrtke, s naglaskom na stvaranje veza i pomaganju u rastu poslovanja.

LetsLunch

Letslunch.com vam pruža jednostavan način da se povežete s drugim poduzetnicima i ostalim zanimljivim ljudima.

Viadeo

Predstavite svoju stručnost i znanje na Viadeo aplikaciji kako bi se povezali s drugim stručnjacima i promovirali svoju tvrtku.

StartupDigest

StartupDigest aplikacija vas informira o svim najboljim startup događanjima u vašem gradu.
Bizzabo

Kada organizator konferencije koristi Bizzabo i vi je učitate na mobilnom telefonu, to vam pomaže da otkrijete poslovne kontakte na tom događaju, te da se povežete s njima putem LinkedIn-a, Twtiter-a i Facebook-a.

Lanyrd

Lynard je direktorij konferencija u kojima možete pronaći razne konferencije i vidjeti na koje od njih idu vaši prijatelji.
itSeez3D

Ova aplikacija vam omogućava da u par klikova pretvorite svoj iPod u skener.

Nook

Nook aplikacija transformira vaš mobilni telefon u vlastitu knjižnicu. Pomoću ove aplikacije uvijek ćete imati nešto za čitanje dok čekate let, ili se vozite prema hotelu ili aerodromu.

Evernote

Uz pomoć Evernote-a na jednostavan način pregledavate i unosite svoje bilješke, čuvajte različite članke s interneta te ih dijelite s prijateljima brzo i lako. Glavna prednost ovog programa je brzo i jednostavno povezivanje računala s mobilnim uređajima.
Box

Box je besplatna aplikacija koja sigurno čuva vaše datoteke, slike i dokumente “u oblaku”.

LastPass

LastPass je besplatna aplikacija koja prati vaše lozinke.