Ako ste se u posljednje vrijeme zapitali i zabrinuli gdje su nestale techno vjeverice, budite bez brige. One su dobro i rade u fortis laboru!

Uskoro nam počinje jesen, a pošto vjeverice jaaaako vole jesen, odlučile su vas počastiti sa sjajnim ponudama. IT vjeverice iz fortis labora vam nude čak 20% popusta na sve informatičke usluge iz naše ponude.

Među ponudom naših techno vjeverica od sada možete pronaći niz kvalitetnih i profesionalnih web stranica, već od 999,99 kn. Uz izradu web stranica naše velikodušne vjeverice nude BESPLATNO i čitav niz drugih usluga…

Kako biste dobili jasniju sliku koliko su se naše techno vjeverice “raspojasale” s popustima govori činjenica kako nude i usluge hostinga i izrade mailova (već od 39 kn/mj), usluge doktor fortisa (već od 99 kn/po intervenciji), Fortis Interactivea i čitav niz softverskih rješenja prilagođenih potrebama korisnika.

Lajkajte nas na Facebooku i Linkedinu, i požurite s upitima, jer ovakvo “jesensko ludilo” naših techno vjeverica teško ćemo moći dugo tolerirati.

NEWSLETTER O TECHNO VJEVERICAMA

p.s. Jesensko ludilo uzima sve većeg maha. Upravo su nam javili da su vjeverice odlučile dati dodatnih 10% popusta svim malim poduzetnicima, obrtnicima, restoranima i ostalim ugostiteljima…Zatražite ponudu što prije…